Агрегатор на информации Поддржано од

Регионални експерти и македонски бизнисмени ќе споделуваат искуства за пренос на споственоста на семејните бизниси

16.06.2018

(Видео) Владин економски тим на средба со германски инвеститори во Франкфурт

14.06.2018

„Тесла“ ќе отпушти повеќе од три илјади работници

14.06.2018

Германскиот суд одлучи, „Фолксваген“ ќе плати милијарда евра казна

14.06.2018

Лавров: „Турски тек“ може да биде интересен за Западен Балкан

14.06.2018

Taycan е првиот целосно електричен спортски автомобил на Porsche

14.06.2018

Град Скопје ќе го намали буџетот за 27 милиони денари

13.06.2018

Инвестиција вредна над осум милиони евра: Компанијата „Бекамент“ отвори два нови погона и автоматизиран магацин

13.06.2018

„Тутунски комбинат – Прилеп“ се модернизира, нуди испратнини за доброволно заминување од работа

13.06.2018

Seavus едукативниот и развоен центар доделува целосни стипендии за академските програми 2018/2019

13.06.2018

Календар на настани

Интервјуа

 • ИНТЕРВЈУ СО ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА СТОПАНСКАТА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА, Г-ДИН БРАНКО АЗЕСКИ

  12.06.2018 Повеќе ...
 • ИНТЕРВЈУ СО ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА СОБРАНИЕ НА МАСИТ, Г-ДИН ДРАГАН ЧЕПУЈНОСКИ

  11.06.2018 Повеќе ...
 • ИНТЕРВЈУ СО ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА СТОПАНСКАТА КОМОРА НА СЕВЕРО-ЗАПАДНА МАКЕДОНИЈА, Г-ДИН НЕБИ ХОЏА

  12.06.2018 Повеќе ...
 • ИНТЕРВЈУ СО ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА СОЈУЗ НА СТОПАНСКИ КОМОРИ НА МАКЕДОНИЈА, Г-ЃА ДАНЕЛА АРСОВСКА

  11.06.2018 Повеќе ...
 • ИНТЕРВЈУ ДИРЕКТОРОТ ЗА ГЕНЕРАЛЕН РАЗВОЈ ВО УСАИД МАКЕДОНИЈА, Г-ДИН ЕДВАРД ГОНЗАЛЕС

  12.06.2018 Повеќе ...

Анализи

 • Колку е поволна бизнис климата во Македонија за започнување и водење бизнис?  11.06.2018 Повеќе ...
 • Како се движат економските реформи во Македонија?  12.02.2018 Повеќе ...
 • Јавните приходи во бруто домашниот производ во Македонија  08.02.2018 Повеќе ...

0

Анализи од експерти

0

Интервјуа

0

Одржани настани